Burgendy Red Special Handel torba za golf

Burgendy Red Special Handel torba za golf

1. burgendy crvena posebna torba za golf turnir foto: 2. burgendy crvena specijalna torba za golf turne specifikacije: veličina: 9 '' (može se prilagoditi) materijal: PU divider: 6 divider, remen: 1 traka logo veština: vez i aplikacija logo hardver: niklovan metal sa ručkom na bazi: gumeni točak: ...

Pošaljite upitChat Sada

1. burgendy crvena specijalna torba za golf turneja foto:

圖 2-golf bagR.jpg

2. burgendy crvena specijalna torba za golf turne specifikacije:

veličina: 9 '' (može se prilagoditi)

materijal: PU

divider: 6 divider,

remen: 1 remen

logo veština: vez i logotip aplikacije

hardver: niklovan metal sa barom

ručica : guma

točak: bez točkova

šminka i veština montaže: sve ručno

koristi se za: muškarce ili žene

boja: burgendy (može se prilagoditi)

pogodna zemlja: svi (posebno za Ameriku i Evropu)

prilagođeni način: OEM ODM

marka: potreban je ovlašćenje


3. Uvođenje fabrike LEGEND TIMES GOLF

 

Od 2004. godine naša posvećenost našim klijentima i naša želja da se zalagamo za izvrsnost bili su temelji LEGEND TIME GOLF kulture. Podržavamo i šampionat tehnološkog razvoja golf proizvoda koji ispunjavaju ili prevazilaze najviše međunarodne standarde dizajna, izrade, kvaliteta i performansi. Trudimo se da prevazilazimo očekivanja naših kupaca sa proizvodima koji koriste najnoviji dizajn i materijale, kao i uslugu kupaca. Mi ostvarujemo ove ciljeve sa etičkim, zdravim i iskrenim poslovnim proektima.

 

Naša kompletna linija golf torba i dodatna oprema predstavljaju odraz naše posvećenosti našim klijentima. Naše opsežne linije proizvoda, zajedno sa našim namenskim timovima prodaje i podrške, nastavljaju da podržavaju različite potrebe naših cenjenih kupaca. Nadamo se da ste u mogućnosti da pronađete tačno ono što tražite sa LEGEND TIME GOLF-om, a kada to uradite, ceo tim LEGEND TIME će biti spreman da vam ispuni potrebe.

 

LEGEND TIMES GOLF u 2004. godini, preko 13 godina razvoja, postali smo marketinški lider u proizvodnji. Linija proizvoda pokriva golf torbu, headcover, rahet torbe i srodne sportske proizvode. LEGENDTIME GOLF ima proizvodnu bazu od 5000 kvadratnih metara sa preko 200 nadoknađenih osoblja, u 2017. godini izlažemo 40000 komada golf torba i promet od prodaje 9,5 miliona dolara.


Hot Tags: burgendy crvena specijalna torba za golf turneju, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođena, kupuje
Srodni proizvodi
Upit